fredag 18. juni 2010

Blogg dag 3 og 4 og 5

Blogg dag 3 og 4 og 5

Onsdag morgen begynte med en solid frokost med havregrøt for å gjøre oss klar for en lang dag med seminarer og litt for hjemlengselens skyld. Seminarene for dagen var henholdvis
sportsskader, blødninger og likestilling. Det var interessant!














Til mat på den lokale kafeteriaen med coca cola-stoler og bord og duker fikk vi i dag kjøttsaus og ris med noe grønt som ligner på spinat og som smaker ulikt fra dag til dag. Er det pga holdbarheten? Det fikk vi aldri noe svar på.


Vi har sett at Spania tapte mot Sveits, og i og med at ei som bor med oss er fra Sveits ble det stor jubel. Samtalene går litt på norsk, engelsk og tysk, i tillegg til swahilien vi prøver å lære, så det blir fort litt forvirrende!!


På torsdag hadde vi bare seminarer frem til klokka 13, da er det lunsj, og etterpå drog vi til sentum der vi spilte fotballkamp sammen med CHRISC Arushas lag til East African Cup. Det hele måtte avgjøres på straffesparkkonkurranse, og laget vårt tapte til slutt 5-3 på straffer. Banen var et kapittel for seg selv, det var varierende helning og underlaget var størknet leire eller noe slikt. Etterpå hadde vi fått fargeskille, ikke fra solen, men fra støvet. På kvelden gikk vi til Sindre og hadde kaffi og sjokoladekake som mor Indrebø hadde laget til Sindre. Det var godt.


Fredag var det repetisjon av hjerte- og lungeredning, og ellers bare leking frem til lunsj, da vi avsluttet. Det var trist å si ha det til de yngste deltakerne, som vi ikke ser igjen på East African Cup. Vi lekte norske leker som bøtteleken, blunkeleken og «trø på foten»-leken. Ellers spilte vi «ultimate håndball», som er akkurat likt ultimate frisbee bare vi brukte en liten ball.















I kveld er det ennå rester av kake hos Sindre, og vi koser oss her sammen med færøyinger og tyskere og andre besøkende på Scripture Mission in Arusha.


Vi føler oss rikt velsignet og takker Gud for at vi har fått lov til å reise ned hit og møte disse fantastiske menneskene.

Guds fred!

Ingen kommentarer: