mandag 16. juni 2008

Framme i Moshi

Tidleg fredags morgon tok me ein stappa full taxi til flyplassen. Ordet stappfull har naa faatt ein nye betyding! Paa flyet foyk tida bokstaveleg talt avgarde.

Paa flyplassen motte me Dedan og John som tok oss med paa middag og frakta oss til Amanisenteret i Nairobi.

Neste dag sto vi opp tidlig for en veldi humpete buss tur til Arusha. I Arusha var det faktisk like fint ver som paa vestlanet. Vi sov p[ ett hotell var minus en i standad men var det fineste p[ en killometers avstand! Men vi overlevde... Vi var ogs[ p[ en swahilisk gudstjenste og det tok helt av!! Presten var helt i hundre, selv etter den 3. gudstjenesten. Det var varte fra klokka 06.00 til 13.30. Det var litt av en opplevelse! CHRISC kontoret i Arusha l[ rett p[ siden av kirken og her leverte vi utstyret vi hadde med. Det fikk plass p[ kontoret (som ble brukt av 3 personer), men det ble trangt om gulvplassen. Utstyret ble satt stor pris p[ og det var derfor kjekt a f] v're med p[ det.

P[ kvelden tok vi turen til Moshi. Blandt annet ble vi stoppet av polti halveis og fikk oppleve hvordan dem l;ser ett slikt problem (overfull buss) i Tanzania. Men til sutt kom vi oss til Moshi. Hostellet som vi skulle sove pa lag kun 5 min fra der vi skulle sove. Sa vi bestemmte oss for a ga den korte turen, men kjentmannen var Lars Martin snakket ikke helt sant...

3 kommentarer:

Lille blå sa...

Kjekt å hørra at alt stort sett har gått bra med dåkke neri Tanzania.. Kos dåkke masse vidare å lykke t med alle seminarene som dåkke ska ha ittekvert. Glede meg t neste oppdatering :-)

Åsen sa...

Kult å høyre frå dykk! Håpe de får ei fantastisk opplevelse, noko de heilt sikkert gjær :D Pass på dykk sjølv, tenke på dykk :)

Forresten, de sov 5 min frå der de sko sova? :D

Torgeir sa...

hehe...kjekt å lese! Bra at turen ned gikk fint! De mente nok at det tok 5 minutt å gå fra busstasjonen til der de skulle sove. Men, nja...det tok nok 10-15 minutt antar e. :)
Og hvis dere kan skrive aa i stedet for å heretter blir det enfa enklere å lese :) hehe...
Kos dere i Moshi, og hils alle kjente!