onsdag 18. juni 2008

Ferdi med vaare seminar!

Hei alle blogglesere!
Som dere ser blir denna bloggen oppdatert ganske hyppig:)
I dag har Johannes og meg avsluttet seminarene vaare. Vi har undervist i volleyball og frisbee disk, detta var kjempegoy og de blei skikkelig engasjerte spessielt etter vi innforte heiarop i volleyball! Detta tok helt av! Men var kjempekjekt! Vi er ikke helt ferdi med seminarene men vi er ferdi med biten vaar, imorgen skal lederne i CHRISC Tanzania undervise i fotball og KAO (Kicking AIDS OUT) tror det blir bra! Paa fredag har vi planer om aa besoke diverse lokallag aa se arbeidet dem driver i Moshi.

En go nyhet er at ingen har blitt syke enda! Vi stapper i oss to piller IDOFORM hver dag, tar en tablett MALARONE og bruker store mengder med ANTIBAC og vaatservetter. Det er visst forskjell aa bo paa Ostlandet og Vestlandet.. vestlendingene spiser rubbel og bitt av det vi faar servert, mens ostlendingene etterlatter seg store mengder med tarmer og andre ugjennkjenlige "spiselige ting"

Vi saa paa yr.no at dere har et fantastisk fint vaer hjemme... hehe.. mens vi straaler om kamp med solen!! Det eneste som er litt pess er denna myggnettingen, vi har funnet ut at sportstape er et must aa ha:)

Detta var alt for denne gang, vi kommer snart med nye happeninger fra Tanzania...
Kjekt at dere er innteresert i hva vi holder paa med.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hei!
Kjekt å høre fra dere! Flott arbeid dere gjør! Ønsker dere lykke til på safarien. Pass dere for løvene! Etterpå er det cup, stemmer ikke det? Lykke til der også! Ellers: Været på Vestlandet (Suldal) er grått, regn og 10 gr C.
Velkommen hjem igjen! Ser at en av dere (var det Johannes?) gruer seg til å reise hjem igjen. Men stemmer det ikke at borte bra, men hjemme best?!
Hilsen Magnus

Torgeir sa...

Folkens....grattis med vel gjennomførte seminar..hvordan ble opplegget tatt imot? Har bensin og matvareprisene forandret seg siden i fjor? :) Fikk dere sett noe spennende på safarien? Hvis dere lurer på været fremover, så funker jo yr.no for Moshi også :)
Kos dere!

Torgeir sa...

P.S! Får dere inn noe bilder ell? Det hadde spritet opp bloggen litt. :)