mandag 23. juni 2008

Tilbake fra lovejakt

Da var det tid for ny oppdatering! Det var fire slitne, men fornoyde teammedlemmer som ankom Moshi i ettermiddag. I helga har vi vaert paa tredagers safari. Det var vanvittig moro!! Vi har sett masse forskjellige dyr, som elefanter, giraffer, sebra, antiloper, aper i ulike varianter, bofler, pumba og familien, flodhest, neshorn, gnu og love (for aa nevne noen). Og denne gangen ser vi tydelig paa bildene at loven er en love og ikke slik som den "steinen" Lars Martin saa i fjor:) Johannes blei veldig fasinert av alle dessa gnuene vi saa, og har blitt en racer i aa etterlikne dem. Med andre ord fikk gnuene og Johannes en helt spesiell kontakt, og hans evner i aa etterlikne dem brukte han til aa prove aa lokke fram andre dyr. Hvor vellykka dette var kan jo diskuteres. Men vi andre kan med haanden paa hjertet si at aa skjelne om det er en gnu eller Johannes som lager lyd, er ganske saa vanskelig!! :)
Fra lordag til sondag var vi paa Tarangire nasjonalpark. Der sov vi i saakalte telt. Lars Martin var litt bekymra for at det skulle vaere et typisk norsk tomannstelt, men han som vi blei positivt overraska. Det var telt med en liten verandre/altan og baki teltet var det innlagt vann og strom slik at vi kunne baade dusje og gaa paa do. Utsikten fra teltet var helt fantastisk. Vi saa rett nedi parken hvor det vanka baade giraff, sebra og elefanter. Helt fantastisk:) Vi fikk beskjed om at det var forbudt aa gaa ut av teltet etter at alle lysene var slukket kl 23 og neste morgen skjonte vi hvorfor; da var det en elefantfamilie som stod og spiste ca 20 meter fra oss. Trenger kanskje ikke si at vi har tatt MASSE bilder!! Med andre ord har vi hatt noen kjempefine dager!! Naa er vi klare for en uke til her i Moshi. Vi foler oss godt kjente her naa, saa det var nesten som aa komme hjem:) Guttene har flyttet inn paa seksmannsrom, mens jentene fikk et annet tomannsrom;)
I morra kveld fram til lordag er det east african cup. Det gleder vi oss til! Vi er klare for aa se mange fotballkamper og bli enda bedre kjent med de vi allerede har truffet og aa treffe nye folk. Det har kommet en gjeng fra Bergen, saa det er stas aa vaere litt flere mzungoer (hvitinger) :)

Seminarene gikk som nevnt tidligere veldig bra, og tilbakemeldinga vi fikk paa torsdagen da vi avslutta var rorende. Vi foler oss heldige og takknemlige som faar lov aa komme hit, men det er ikke tvil om at de er utrolig glade for aa ha oss her heller! Saa vi har konkludert med at forrige uke var veldig vellykka for alle parter:) Hver av oss fikk en straahatt som takk - moro!:)

I dag er det st. hans aften, men tror vi kan glemme en lang og lys sommernatt her:) Uansett saa storkoser vi oss med alt vi faar se og vaere med paa! Fortsatt er magene i orden. Men idoform er kjekt aa ha:)

Vi har provd aa legge inn bilder, men har ikke faatt det til enda... sku det gaa opp et lys for oss, saa skal vi sette inn noen, men forelopig ser det daarlig ut.

Fortsett aa be for oss og uka som kommer - det trenger vi!:)
Klemmer fra mzungoene i Moshi

4 kommentarer:

Unknown sa...

Heia!

Kjekt å følgje med på kva dåke holder på med! Høyres ut som dåke har det kanonkjekt, og det fortjener dåke!

Unknown sa...

Halloen

Virka så dokke stortrivest der nede jah!! Det e godt! Må sei eg e litt små misunnelige her eg sitte å ska jobba :P Prøve å planlegga litt tur her hima Marit, så håpa ikkje du e lei av å var på tur når du kjeme him ;)

Dokke må kosa dokk viare!

Torgeir sa...

Tilbake fra LOVE-jakt ;) Har dere vært på kjærlighetsferie?

Hils folka fra meg Lars. Spesielt til Godbless og William og Japeth.

Trine Selvikvåg sa...

Veldigt spennande å læsa alt. Glede mæg te å få en framføring av Gnuen Johannes.