Etter korøvelsen vart me invitert heim til Phyneous, der me fekk innføring i korleis me laga den Afrikanske chiabatti. Det er berre kanongodt! Her er Kjersti og Anneli i full gang.
Litt kjøtt attåt måtte me ha. Eg fekk i oppdrag å drepa geita som stod på utsida.:) Kjøttet fant me i frysaren, akkurat som i Norge.
Runar fekk den store æra av å steika og tilbereda kjøttet. Det var ganske morosamt syns Phyneous.
Eg vart facsinert over kor liten plass det eigentleg gjekk ann å trøkka inn stua, kjøkken, soverom og bad i eit rom. Men det var tydeleg meir enn godt nok for han. Toppen 10 m2!:)
KONGEKVELD!
2 kommentarer:
Ser ut som dere har det glimmers i Tanz! Hils alle i teamet! Til oppmuntring er det mellom 25 og 30 grader i Stavanger og om dagen ;)
Hei og hå!
Detta såg knallkjekt ut! Laga afrikansk mat og greier! Så stas!! Kanskje må de halda kurs i tanzanianske mattradisjonar når de kjem heim;)
Legg inn en kommentar